Yritykset kaikkialla EU:ssa hyväksyvät kestävän pakkaamisen

Arvioitu lukuaika: 2 min
Ferrero Roche
Kuluttajien kysynnän ympäristöystävällisille käytännöille kasvaessa johtavat tuotemerkit vahvistavat sitoutumistaan ​​kestäviin pakkauksiin. Tänä vuonna he edistyvät merkittävästi materiaalien käytössä alumiinista ja pahvista täysin biohajoaviin aineisiin. Katsotaanpa, kuinka nämä yritykset muuttavat pakkausstrategioitaan.

Ferrero

Makeisjätti Ferrero on kasvanut merkittävästi 16 % vuodesta 2018 lähtien. Tämä kasvu on kuitenkin johti päästöjen lisääntymiseen, ja pakkausten osuus yhtiön Scope 3 -päästöistä oli 12 %. Ferrero on sitoutunut vähentämään ympäristövaikutuksiaan ja toteuttaa merkittäviä muutoksia. Ferrero Rocherin, Tic Tacin ja Kinderin takana oleva yritys pyrkii tekemään 90 % niiden pakkauksista uudelleenkäytettäviä, kompostoitavia tai kierrätettäviä. He ovat jo saavuttaneet muovimateriaaliensa 78 %:n monomateriaaliasteen ja ovat korvanneet Rocherin polystyreenilaatikon polypropeenilla, mikä eliminoi uuden muovin käytön.

Tesco

Tesco, Iso-Britannian suuri supermarket, on tehnyt yhteistyötä toimittaja WEPA:n kanssa kierrättääkseen heidän ympäristöystävällisiä pahvipakkauksiaan ainutlaatuisella tavalla. Asiakkaat voivat nyt ostaa laadukkaita pahvilaatikoista valmistettuja wc- ja keittiörullia. Tämä kekseliäs prosessi yhdistää supermarkettien aaltopahvipakkaukset ja kotiinkuljetuslaatikot muihin kierrätysmateriaaleihin käyttämällä vähemmän resursseja kuin perinteinen paperintuotanto. Lisäksi he ovat ottaneet käyttöön paperipakkaukset taskupaperituotteilleen, mikä poistaa muovipakkaukset.

Walkers

Walkers Crisps, joka tunnetaan myös nimellä Lays useissa maissa, on asettamalla kestävyyden etusijalle. He ovat ottaneet käyttöön uudet paperipakkaukset kaikkiin monipakkauksiin, joiden tavoitteena on vähentää muovin käyttöä noin 180 tonnia vuodessa. Nämä uudet paperikassit voidaan kierrättää kotona, ja ne ovat pian saatavilla kaikissa suurimmissa supermarketeissa Tescon myymälöissä suoritetun onnistuneen kokeen jälkeen. Tämä aloite on osa emoyhtiö Pepsicon laajempaa kestävän kehityksen suunnitelmaa, jonka tavoitteena on saavuttaa nollapäästöt vuoteen 2040 mennessä ja poistaa fossiilipohjaiset neitseelliset muovit näkki- ja välipalapusseissa vuoteen 2030 mennessä.

LVMH

LVMH Beauty häiritsee kauneus- ja muotiteollisuutta viimeaikaisilla suunnitelmillaan poistaa kaikki muovipakkaukset kosmetiikka- ja kauneusvalikoimastaan. He esittelevät Surlynin, kestävän vaihtoehdon, joka on johdettu raaka-aineista, mukaan lukien jäteruokaöljystä. Iso-Britannian muotilegenda Stella McCartney on myös mukana, ja käyttää pakkauksissaan kompostoitavaa biopohjaista muovia, joka tunnetaan nimellä TIPA. Tämä materiaali tarjoaa tavanomaisen muovin käytännön edut, mutta se on täysin biohajoava.

Lush

Lush pyrkii kestävyyteen käyttämällä tuotepakkauksissaan kierrätettyä muovia. He käyttävät Prevented Ocean Plasticin sertifioimia pulloja, jotka on kerätty 50 kilometrin säteellä valtameren rannikosta tai päävesiväylästä. Tämän aloitteen odotetaan estävän yli kolmea miljoonaa muovipulloa saastuttamasta valtameriämme.

Aldi

Saksalainen supermarket Aldi on esitellyt Ison-Britannian ensimmäisen supermarketin oman tuotemerkin. viinejä paperipulloissa. Nämä 100 % kierrätettävät materiaalit auttavat Aldia pienentämään hiilijalanjälkeään. Uudet pullot ovat viisi kertaa lasia kevyempiä, mikä vähentää kuljetusten hiilidioksidipäästöjä.

Tutustu kestävämpiin aloitteisiin

Kiinnostunut siitä, miten muut tuotemerkit muuttavat pakkausmateriaalejaan? Katso tämä artikkeli Pringles-putkien tekemiseksi kestäviksi.

Ympäristöystävällinen sitoumuksemme Tinware Directissä

Olemme sitoutuneet ylläpitämään ympäristöystävällistä ja erinomaista liiketoimintaa.Lue lisää ilmastostrategiastamme nyt.

Löydä ihanteellinen kestävä pakkaus

Valmis embrace sustainability ? Meillä on täydellinen pakkaus ympäristötavoitteisiisi. Alumiinipakkauksemme sopivat täydellisesti kauneudenhoitotuotteille, mukaan lukien voiteet, vahat ja emulsiot. Vaihtoehtoisesti voit valita pahvisäiliömme kuiville ruoille, yrteille ja mausteille. Oletko kynttilänvalmistaja? Kokeile vaikuttavaa peltituotteiden valikoimaamme uudelleenkäytettäviin pakkauksiin, jotka eivät koskaan mene muodista.

saatat pitää myös Näytä kaikki

Sustainable packaging

Kestävän pakkauksen ymmärtäminen: perusteellinen katsaus

Löydä kaikki mitä sinun tarvitsee tietää erilaisista kestävistä pakkauksista.

Image of hand pushing plastic packaging away

Siirtyminen muovista ympäristöystävälliseen pakkaukseen: viiden vaiheen opas

Tutustu tärkeisiin vaiheisiin muovipakkausten poistamiseksi liiketoiminnastasi ja ota käyttöön ympäristöystävällisiä pakkausvaihtoehtoja.

Forest with sustainable packaging images

Ympäristöystävällinen pakkaus erittäin tärkeä FMCG-yrityksille

Kun tuotemerkkien on haasteellista saavuttaa kestävän kehityksen tavoitteensa, FMCG-yhtiöiden painotus asianmukaisiin pakkauksiin on tulossa yhä selvemmäksi.