Weird Beard Oil Co.

Arvioitu lukuaika: 1 min
Weird Beard Oil Co. product packaging with a rustic background.

Weird Beard Oil Co. on erikoistunut myymään erilaisia ​​karhutuotteita, mukaan lukien balsamit ja öljyt. He valmistavat myös täydellisiä parranhoitosarjoja. Perheyritys sijaitsee Carlislessa, Cumbriassa.

Brian, Weird Bear Oil Co:n omistaja, kokeili useita tuotteita omalle parralleen vuosia, mutta ei koskaan tuntenut, että ne olisivat tuoneet tarvittavia etuja. Siksi hän alkoi luoda omia partatuotteitaan, jotka on valmistettu markkinoiden parhaista, korkealaatuisista raaka-aineista. Kaikki käytetyt ainesosat ovat Certified Soil Associationin luomulaatuisia.

 

Haaste

Yritys valmistaa huippuluokan karhunhoitotuotteita pienissä erissä varmistaakseen, että ne ylittävät aina asiakkaiden odotukset. Niiden valmistusprosessi perustuu jätteen vähentämiseen ja ympäristötavoitteet ovat etusijalla. Tästä syystä yhtiö halusi hankkia tuotepakkauksia, jotka vähentäisivät niiden ympäristövaikutuksia.

Ratkaisu

Tutkittuaan erilaisia ​​pakkausratkaisuja Brian totesi, että myymämme alumiinipurkit olivat paras vaihtoehto korroosionkestävien ominaisuuksiensa ja EPE-vuorauksensa vuoksi, joten ne sopivat ihanteellisesti voiteille, vahoille ja muille vesipohjaisille tuotteille. Hän piti myös tuotteemme erittäin kustannustehokkaina.

Brianin vastaus:

"Valitsin Tinware Directin partabalsamieni pakkaukseen niiden erinomaisen asiakaspalvelun ja fantastisen tuotelaadun vuoksi. Sivusto on helppokäyttöinen ja todella informatiivinen, mikä auttoi minua valmistamaan Päätös, jonka olen todella iloinen, koska Tinware Directin asiakaspalvelu on vertaansa vailla! Suosittelen ehdottomasti Tinware Directiä kaikille, jotka etsivät fantastista tuotetta edulliseen hintaan


saatat pitää myös Näytä kaikki

Heart shaped tin packaging

Metallipinnat: EU:n kuluttajien tärkein pakkausvalinta

Katso, miksi metallipakkaukset ovat yhä suositumpia asiakkaidesi keskuudessa.

Sustainability: protecting the environment

Kestävän pakkauksen valitseminen: avainaskel kohti planeetan pelastamista

Ei ole liioittelua: oikeat pakkauspäätökset voivat vaikuttaa merkittävästi ympäristöömme. Olitpa pienyrityksen omistaja tai osa pk-yritystä, valinnoillasi on merkitystä. Vaikka siirtyminen LED-valo...

Repurposed clip lid packaging

Potentiaalin vapauttaminen: 8 luovaa tapaa käyttää pakkauksiamme uudelleen

Olemme koonneet jännittäviä kierrätysideoita pakkauksillemme, jotka voit jakaa asiakkaidesi kanssa.