Lyhtyjen kynttilät

Arvioitu lukuaika: 1 min
Lantern Candles

Tehtävä

Lantern Candles on brittiläinen yritys, joka perustettiin myymään upeaa valikoimaa tuoksuvia, vegaanisia soijavahakynttilöitä. Yrityksen omistaja Jane luo käsin kynttilät ja takaa jokaiselle myydylle tuotteelle poikkeuksellisen laadun.

Jane aloitti yrityksensä käytyään kynttilänvalmistuskurssilla, jossa hän löysi intohimonsa. Myydäkseen uusia tuotteitaan asiakkaille hänen täytyi löytää oikea kynttiläpakkaus, joka oli kustannustehokas, kestävä, kestävä ja kaunis.

Lantern Candles, candle tin with gift bag.
Latern Candles Blueberry Vanilla Crush scented candle in a lever lid tin.

Ratkaisumme

Alunperin Jane kokeili lasia, mutta huomasi nopeasti, että se ei ollut tarpeeksi kestävä ja oli melko raskas, mikä lisäsi kuljetuskustannuksia. Näiden ongelmien ratkaisemiseksi hän valitsi metallituotteen, joka johti hänet tiimiimme. Annoimme valikoiman näytteitä, jotta hän voisi löytää täydellisen metallipakkauksen tuotteelleen. Laajan tutkimuksen jälkeen Jane valitsi vipupellin. Tämän tuotteen käytön jälkeen hän on saanut fantastisen vastauksen asiakkailtaan.

Janen vastaus:

"Pinakynttilä on niin suosittu, ja saan aina positiivista palautetta askartelumessuilla, joihin osallistun. Asiakkaani rakastavat sitä ja minäkin. Se pitää tuoksukynttiläni tuoreina, kunnes haluat valaisemaan niitä, ja yhdistettynä tuoteetiketeihini se näyttää upealta. Kiitos Tinware Directille, että autat muotoilemaan yritystäni"

Gorgeous Grapefruit candle tin by Lantern Candles

saatat pitää myös Näytä kaikki

Heart shaped tin packaging

Metallipinnat: EU:n kuluttajien tärkein pakkausvalinta

Katso, miksi metallipakkaukset ovat yhä suositumpia asiakkaidesi keskuudessa.

Sustainability: protecting the environment

Kestävän pakkauksen valitseminen: avainaskel kohti planeetan pelastamista

Ei ole liioittelua: oikeat pakkauspäätökset voivat vaikuttaa merkittävästi ympäristöömme. Olitpa pienyrityksen omistaja tai osa pk-yritystä, valinnoillasi on merkitystä. Vaikka siirtyminen LED-valo...

Repurposed clip lid packaging

Potentiaalin vapauttaminen: 8 luovaa tapaa käyttää pakkauksiamme uudelleen

Olemme koonneet jännittäviä kierrätysideoita pakkauksillemme, jotka voit jakaa asiakkaidesi kanssa.