Lee suodattimet

Arvioitu lukuaika: 1 min
Lee Filters packaging.

Vuonna 1967 perustettu Lee Filters oli alkuperäinen osa ryhmää, joka muuttui Lee Internationaliksi. Nyt Panavisionin omistama yritys on johtava arkkitehtuuri-, valaistus- ja kamerasuodattimien valmistaja maailmanlaajuisesti. He tuottavat tarkkoja ratkaisuja kaikille valokuvaajista arkkiteheihin ja kuvaajiin.

Tehtävä

Lee Filters kertoi meille käyttäneensä tuotteissaan yleensä pahvipakkauksia. He tarvitsivat kuitenkin suojaominaisuuksiltaan suojaavan vaihtoehdon lasisuodatinvalikoimaansa. He käyttivät asiakastutkimusta selvittääkseen, että heidän pakkauksensa oli myös oltava kestävämpi ja että heidän suodattimiensa kokoja vastaavat.

Ratkaisumme

Tutkimuksensa jälkeen Lee Filtersin tiimi päätti, että tinapakkaus oli paras materiaali heidän ainutlaatuisille tuotteilleen. Sen lisäksi, että se tarjosi oikean tason kestävyyttä, se oli myös kustannustehokkaampi verrattuna muihin vaihtoehtoihin, kuten karkaistuun muoviin. Suunnittelimme myös vaahtomuovikappaleen, jota käytettiin suojaamaan tuotetta sisällä ja varmistamaan, että se pysyy turvallisena kuljetuksen aikana.

Lee Filtersin vastaus:

"Lähevä yhteistyö on avaintekijä jokaiselle hankintatiimille – Tinware Direct pystyi täyttämään tämän vaatimuksen ja tarjosi meille myös täydellisen pakkausratkaisun tuotteellemme budjetimme rajoissa. He vain valitsivat kaikki oikeat ruudut.”


saatat pitää myös Näytä kaikki

Heart shaped tin packaging

Metallipinnat: EU:n kuluttajien tärkein pakkausvalinta

Katso, miksi metallipakkaukset ovat yhä suositumpia asiakkaidesi keskuudessa.

Sustainability: protecting the environment

Kestävän pakkauksen valitseminen: avainaskel kohti planeetan pelastamista

Ei ole liioittelua: oikeat pakkauspäätökset voivat vaikuttaa merkittävästi ympäristöömme. Olitpa pienyrityksen omistaja tai osa pk-yritystä, valinnoillasi on merkitystä. Vaikka siirtyminen LED-valo...

Repurposed clip lid packaging

Potentiaalin vapauttaminen: 8 luovaa tapaa käyttää pakkauksiamme uudelleen

Olemme koonneet jännittäviä kierrätysideoita pakkauksillemme, jotka voit jakaa asiakkaidesi kanssa.