Avalon korut

Arvioitu lukuaika: 1 min
Avalon Jewellery

Avalon Jewellery luo ainutlaatuisia, arvokkaita koruja ja yksittäisiä eksklusiivisia tuotteita asiakkailleen. Pienellä artesaaniyrityksellä on ollut historia poikkeuksellisen korkealaatuisten korujen toimittamisesta markkinoille.

Tehtävä

Koruyritys kertoi meille etsivänsä korkealaatuisia pakkauksia, jotka ovat kustannustehokkaita ja joita on saatavana pieniä määriä. Sen piti myös olla postilaatikkoystävällinen.

Ratkaisumme

Tässä tapauksessa fantastinen varastotuotevalikoimamme tarjosi täydellisen ratkaisun ja Avalon Jewellery sai pakkauksensa nopeasti seuraavana päivänä. Varastotuotevalikoimamme tarjosi ihanteellisen ratkaisun, koska niitä oli tilattavissa pieniä määriä ja nopea toimitus seuraavana päivänä.

Yritys valitsi metallipakkaukset, koska he halusivat varmistaa, että heidän tuotteensa vastaavat korkealaatuisten asiakkaiden odotuksia. Suosittelimme myös, että metallipakkaukset tarjoaisivat lisäsuojan kaikille lähetetyille lähetyksille.

Shetlannin lampaan villaa lisättiin merkittyjen purkkien sisään, jotta korut pysyisivät turvassa sisällä ja lisäävät käsintehtyjen korujen tuntua.

 

Avalonin vastaus:

"Tinware Directin pitkään tyytyväisenä asiakkaana voin sanoa, että palvelu on ollut moitteetonta, eikä toimitusten jäänyt väliin useiden vuosien aikana, ja suosittelen niitä ilman varausta kaikille, jotka etsivät luotettavalle ja edulliselle tinatoimittajalle .”


saatat pitää myös Näytä kaikki

Heart shaped tin packaging

Metallipinnat: EU:n kuluttajien tärkein pakkausvalinta

Katso, miksi metallipakkaukset ovat yhä suositumpia asiakkaidesi keskuudessa.

Sustainability: protecting the environment

Kestävän pakkauksen valitseminen: avainaskel kohti planeetan pelastamista

Ei ole liioittelua: oikeat pakkauspäätökset voivat vaikuttaa merkittävästi ympäristöömme. Olitpa pienyrityksen omistaja tai osa pk-yritystä, valinnoillasi on merkitystä. Vaikka siirtyminen LED-valo...

Repurposed clip lid packaging

Potentiaalin vapauttaminen: 8 luovaa tapaa käyttää pakkauksiamme uudelleen

Olemme koonneet jännittäviä kierrätysideoita pakkauksillemme, jotka voit jakaa asiakkaidesi kanssa.