Ympäristöystävällinen pakkaus kosmetiikkaan

Arvioitu lukuaika: 2 min
Eco-friendly Packaging For Cosmetics - Tinware Direct

Kosmetiikka on tärkeä osa useimpien ihmisten elämää. Mitä tekisit, jos suosikkikosmetiikkasi olisi muovipakkauksessa? Ja miten reagoisit, jos suosikkituotteesi olisi uudelleenkäytettävässä pakkauksessa? Saako tämä sinut haluamaan ostaa takaisin? Tämä on asia, jota yritykset ovat joutuneet miettimään uudelleen muutaman viime vuoden aikana.

Mitä on ympäristöystävällinen pakkaus?

Ympäristöystävällinen pakkaus on pakkaus, joka pienentää ajan myötä ympäristöjalanjälkeään. Tämä voi tapahtua useilla tavoilla, kuten ainesosien, tuotantoprosessin ja uudelleenkäytettävyyden suhteen.

Monet meistä kasvattivat "vähennä, käytä uudelleen, kierrätä". Nykyään on tärkeää, että yritys heijastelee näitä arvoja. Ympäristön puolesta ja lisäämään ympäristötietoisten asiakkaiden brändiuskollisuutta.

Ovatko metallipakkaukset kestäviä?

Metalli on kevyttä, kestävää, kierrätettävää ja turvallista käyttää. Alumiini on voittaja kosmetiikkapakkauksissa ja toisin kuin monet muut materiaalit, metalli voidaan kierrättää ikuisesti ilman, että se hajoaa tai vaatii lisäystä tai uutta raaka-ainetta kierrätysprosessissa. Alumiinilla on myös alhaisempi sulamispiste kuin lasilla, mikä tekee sen kierrättämisestä vähemmän energiaintensiivistä.

Kuinka vaihtaa?

Kun päätät siirtyä ympäristöystävälliseen pakkaukseen, on monia asioita, jotka on otettava huomioon!

Ekologisempaan kosmeettiseen pakkaukseen vaihtamisen ei tarvitse vaatia yrityksen massiivista tuotemerkkiä, se on vain yksinkertainen säätö käytettävässä materiaalissa. Niin kauan kuin käyttökokemus on sama, kytkin voi olla niin pieni. Uuden ympäristöystävällisen pakkauksen lanseeraaminen saattaa olla hyvä hetki rohkaista kuluttajia olemaan vuorovaikutuksessa kosmeettisten tuotteiden kanssa markkinointitaktiikkojen, kuten näytteiden, avulla.

Asioita, joita sinun tulee harkita yrityksenä: 

  • Tehokkuus – Varmista, että pakkaus sopii tuotteellesi.
  • Testaa tuotetta - Tilaa näyte, täällä Tinware Directissä tarjoamme näytteitä asiakkaillemme.
  • Johdonmukaisuus – Pidä asiakkaat säilyttämällä helppokäyttöisyys ja tehokkuus.

Näiden vinkkien pitäisi auttaa sinua tekemään vaikean päätöksen siirtyä ympäristöystävällisiin pakkauksiin.

Tärkeintä on varmistaa, että löydät oikean tuotteen, meillä on uskomattomia näytteitä, jotka voidaan toimittaa osoitteeseesi nopeasti, mikä rauhoittaa mieltäsi.

Miten voimme auttaa?

Täällä Tinware Directillä meillä on kokemusta metallilaatikoiden, pahviputkien, mittatilaustyönä valmistettujen tölkkien ja putkien täyttämisestä. Voimme auttaa sinua löytämään täydellisen pakkauksen yrityksellesi, ottamaan vastaan ​​MIKKI projektit. Mikään projekti ei ole liian pieni tai liian suuri meille.

Saat lisätietoja tai apua oikean pakkauksen valinnassa kosmetiikkatuotteillesi ota yhteyttä.


saatat pitää myös Näytä kaikki

Heart shaped tin packaging

Metallipinnat: EU:n kuluttajien tärkein pakkausvalinta

Katso, miksi metallipakkaukset ovat yhä suositumpia asiakkaidesi keskuudessa.

Sustainability: protecting the environment

Kestävän pakkauksen valitseminen: avainaskel kohti planeetan pelastamista

Ei ole liioittelua: oikeat pakkauspäätökset voivat vaikuttaa merkittävästi ympäristöömme. Olitpa pienyrityksen omistaja tai osa pk-yritystä, valinnoillasi on merkitystä. Vaikka siirtyminen LED-valo...

Repurposed clip lid packaging

Potentiaalin vapauttaminen: 8 luovaa tapaa käyttää pakkauksiamme uudelleen

Olemme koonneet jännittäviä kierrätysideoita pakkauksillemme, jotka voit jakaa asiakkaidesi kanssa.