Ympäristöystävällinen pakkaus kosmetiikkaan

Arvioitu lukuaika: 2 min
Eco-friendly Packaging For Cosmetics - Tinware Direct

Kosmetiikka on tärkeä osa useimpien ihmisten elämää. Mitä tekisit, jos suosikkikosmetiikkasi olisi muovipakkauksessa? Ja miten reagoisit, jos suosikkituotteesi olisi uudelleenkäytettävissä pakkauksissa? Saisiko tämä sinut ostamaan uudelleen? Tämä on asia, jota yritysten on joutunut miettimään uudelleen viime vuosina.  

Mitä sitten on ympäristöystävällinen pakkaus?

Ympäristöystävällinen pakkaus on pakkaus, joka pienentää ajan myötä ympäristöjalanjälkeään. Tämä voi tapahtua useilla tavoilla, kuten ainesosien, tuotantoprosessin ja uudelleenkäytettävyyden suhteen. 

Monet meistä kasvattivat "vähennä, käytä uudelleen, kierrätä". Nykyään on tärkeää, että yritys heijastelee näitä arvoja. Ympäristön puolesta ja lisäämään ympäristötietoisten asiakkaiden brändiuskollisuutta. 

Onko metallipakkaukset kestäviä?

Metalli on kevyttä, kestävää, sopii erinomaisesti kierrätykseen ja turvallinen käyttää. Alumiini on voittaja kosmetiikkapakkauksissa ja toisin kuin monet muut materiaalit, metalli voidaan kierrättää ikuisesti ilman, että se hajoaa tai vaatii lisäystä tai uutta raaka-ainetta kierrätysprosessissa. Alumiinilla on myös alhaisempi sulamispiste kuin lasilla, mikä tekee sen kierrättämisestä vähemmän energiaintensiivistä. 

Vaihtaminen? 

Kun päätät siirtyä ympäristöystävälliseen pakkaukseen, on monia asioita, jotka on otettava huomioon! 

Ekoystävällisempään kosmeettiseen pakkaukseen vaihtamisen ei tarvitse edellyttää massiivista yrityksen tuotemerkkiä, se on vain yksinkertainen säätö käytettävässä materiaalissa. Niin kauan kuin käyttökokemus on sama, kytkin voi olla niin pieni. Uuden ympäristöystävällisen pakkauksen lanseeraaminen saattaa olla hyvä hetki rohkaista kuluttajia olemaan vuorovaikutuksessa kosmeettisten tuotteiden kanssa markkinointitaktiikkojen, kuten näytteiden, avulla. 

Asioita, joita sinun tulee harkita yrityksenä: 

  • Tehokkuus – Varmista, että pakkaus sopii tuotteellesi.
  • Testaa tuotetta - Tilaa näyte, täällä Tinware Directissä tarjoamme näytteitä asiakkaillemme. 
  • Johdonmukaisuus – Pidä asiakkaat säilyttämällä helppokäyttöisyys ja tehokkuus.

Näiden vinkkien pitäisi auttaa sinua tekemään vaikean päätöksen siirtyä ympäristöystävälliseen pakkaukseen.

Tärkeintä on varmistaa, että löydät oikean tuotteen, meillä on uskomattomia näytteitä, jotka voidaan toimittaa osoitteeseesi nopeasti, mikä rauhoittaa mieltäsi. 

Miten voimme auttaa? 

Täällä Tinware Directillä meillä on kokemusta metallilaatikoiden, pahviputkien, mittatilaustyönä valmistettujen tölkkien ja putkien täyttämisestä. Voimme auttaa sinua löytämään täydellisen pakkauksen yrityksellesi, ottamaan vastaan ​​MIKKI projektit. Mikään projekti ei ole liian pieni tai liian suuri meille. 

Saat lisätietoja tai apua oikean pakkauksen valinnassa kosmetiikkatuotteillesi ota yhteyttä.


saatat pitää myös Näytä kaikki

Collection of sustainable packaging surrounded by Halloween decor
Sustainable packaging

Kestävän pakkauksen ymmärtäminen: perusteellinen katsaus

Löydä kaikki mitä sinun tarvitsee tietää erilaisista kestävistä pakkauksista.

Image of hand pushing plastic packaging away

Siirtyminen muovista ympäristöystävälliseen pakkaukseen: viiden vaiheen opas

Tutustu tärkeisiin vaiheisiin muovipakkausten poistamiseksi liiketoiminnastasi ja ota käyttöön ympäristöystävällisiä pakkausvaihtoehtoja.