Vinkkejä, joiden avulla voit tehdä yrityksestäsi kestävämmän

Arvioitu lukuaika: 1 min
Tips To Make Your Business More Sustainable - Tinware Direct

Pakkausyhtiönä olemme tietoisia ympäristövaikutuksistamme. Myöhemmin halusimme jakaa kanssasi 10 parasta vinkkiämme, joiden avulla voit tehdä yrityksestäsi kestävämmän.

  1. Tarjoa kannustin joukkoliikenteen käyttöön
  2. Osta ympäristöystävällisiä tuotteita
  3. Vaihda kaikki pakkaukset kierrätettäviin materiaaleihin, kuten pahvi, paperi, paperiteippi ja käytä pakkauksia uudelleen mahdollisuuksien mukaan
  4. Pyydä PC-toimittajaasi ottamaan vanhat takaisin
  5. kannustaa kestäviä työskentelytapoja, kuten kävelyä, pyöräilyä ja/tai julkisen liikenteen käyttöä kokouksiin, työmaakäyntiin ja näyttelyihin osallistumiseen, kotitehtäviin, kokouksiin puhelinneuvottelun tai skypen kautta.
  6. Kannustetaan työntekijöitä sekä minimoimaan paperin ja muiden toimistotarvikkeiden käyttöä, esimerkiksi kaksipuoleisesti kaikki käytetty paperi ja käyttämään uudelleen tai kierrättämään toimistojätteitä, mukaan lukien paperia, tietokonetarvikkeita ja tarpeettomia laitteita.
  7. Vähennä toimistolaitteiden energiankulutusta varmistamalla hyvä siivous.
  8. Varmista, että kaikille uusille työntekijöille annetaan riittävästi koulutusta ympäristöpolitiikastasi ja että se otetaan käyttöön ja että kestävää kehitystä koskevia neuvoja jaetaan asiakkaille.
  9. Julkaise usein kestävään kehitykseen liittyviä vinkkejä ja neuvoja verkkosivustollamme ja uutiskirjeessä ja järjestä kampanjoita lisätäksesi tietoisuutta valitun materiaalin uudelleenkäytöstä tai kierrätyksestä
  10. Lopua muovipakkausten käytöstä ja varmistaa, että tuotteesi pakataan vain kierrätettävään pakkaukseen.

Jos sinulla on kysyttävää, soita meille tai lähetä sähköpostia. Vaihtoehtoisesti voit tehdä tilauksen verkkosivuston kautta.


saatat pitää myös Näytä kaikki

Collection of sustainable packaging surrounded by Halloween decor
Sustainable packaging

Kestävän pakkauksen ymmärtäminen: perusteellinen katsaus

Löydä kaikki mitä sinun tarvitsee tietää erilaisista kestävistä pakkauksista.

Image of hand pushing plastic packaging away

Siirtyminen muovista ympäristöystävälliseen pakkaukseen: viiden vaiheen opas

Tutustu tärkeisiin vaiheisiin muovipakkausten poistamiseksi liiketoiminnastasi ja ota käyttöön ympäristöystävällisiä pakkausvaihtoehtoja.