Uuden Harrastuksen löytäminen

Arvioitu lukuaika: 1 min
Finding A New Hobby - Tinware Direct

Jos tammikuun kylmät, pimeät aamut ja pitkät yöt saavat sinut surulliseksi ja väsyneeksi, ehkä on aika kokeilla uusia harrastuksia? Sinulla on oltava ajanvietettä, joka tekee sinut onnelliseksi; muuta tämä harrastus pieneksi yritykseksi!

Miten voit aloittaa uuden harrastuksen tammikuun bluesin voittamiseksi?

Hetki, jolloin vaha jähmettyy uudelleen, on niin tyydyttävä. Voit tehdä vahalla monia hauskoja asioita, kuten huulirasvaa, kosmetiikkaa ja kynttilöitä.
Jos jokin näistä kiinnostaa sinua, hyödynnä kylmiä talviiltoja osallistumalla niihin. Jos haluat perustaa pienen yrityksen, voisit jopa hyötyä harrastuksistasi – monet jopa myyvät sosiaalisessa mediassa!

Kynttilävalmistus En voi olla ajattelematta kynttilöitä nyt, kun täällä on talvi. Uskon, että se liittyy rauhaan ja mukavuuteen, jonka ne tuovat alueelle, jossa ne ovat valaistuja ja tuoksuvat.

Kynttilät voidaan valmistaa helposti kotona; Tarvitset vain vähän vahaa, ja loput on sinun. Aloita sulattamalla vaha puhtaassa kynttilävuoassa. Kun vaha nesteytyy, alat osallistua prosessiin, koska se on niin korjaavaa ja korjaavaa.
Voit nyt lisätä vahaan mitä tahansa elintarvikeväriä tai tuoksua saadaksesi kynttilän näyttävän kauniilta. Kiinnitä sen jälkeen sydänlanka vahaan lisäämällä siihen lisää vahaa.

Huulirasvan valmistus

Voit myös yrittää valmistaa kosmetiikkaa, kuten huulipunaa ja huulirasvaa. Mehiläisvaha, kaakaovoi ja sheavoi ovat eräitä tärkeimmistä tähän tarvittavista ainesosista.
Anna niiden sulaa kaksinkertaisessa kattilassa. Kun olet poistanut kattilan lämmöltä, voit lisätä minkä tahansa värin lisäämällä mitä tahansa öljyä. Se saa sinut tuntemaan olosi niin ylpeäksi, kun käytät itse valmistettua huulipunaa tai huulirasvaa! Voit jopa jakaa tämän läheisillesi hyödyntääksesi sitä!

Viimeinen ajatus!


Oletko harkinnut lupauksen tekemistä tulevalle vuodelle 2023? Toivomme, että tämä blogi on inspiroinut sinua lisäämään uuden harrastuksen luomisen listallesi.


saatat pitää myös Näytä kaikki

Heart shaped tin packaging

Metallipinnat: EU:n kuluttajien tärkein pakkausvalinta

Katso, miksi metallipakkaukset ovat yhä suositumpia asiakkaidesi keskuudessa.

Sustainability: protecting the environment

Kestävän pakkauksen valitseminen: avainaskel kohti planeetan pelastamista

Ei ole liioittelua: oikeat pakkauspäätökset voivat vaikuttaa merkittävästi ympäristöömme. Olitpa pienyrityksen omistaja tai osa pk-yritystä, valinnoillasi on merkitystä. Vaikka siirtyminen LED-valo...

Repurposed clip lid packaging

Potentiaalin vapauttaminen: 8 luovaa tapaa käyttää pakkauksiamme uudelleen

Olemme koonneet jännittäviä kierrätysideoita pakkauksillemme, jotka voit jakaa asiakkaidesi kanssa.