Nopeammat toimitukset ovat tulossa!

Arvioitu lukuaika: 2 min
Van delivering product packaging

Tinware Directissä tutkimme jatkuvasti tapoja, joilla voimme parantaa palveluitamme kaikille asiakkaille. Kuluneen vuoden aikana olemme tehneet ahkerasti töitä valmistelemassa yrityksellemme uutta keskeistä sijaintia Hollannissa. Ennen kuin avaamme virallisesti varaston ovet uuden vuoden aikana, halusimme kertoa, mitä tämä muutos merkitsee tuleville kuukausille. 

 

Dutch warehouse exterior

Miksi teemme tämän muutoksen? 

Yksi ​​tärkeimmistä haasteistamme ja ensisijaisista tavoitteistamme on varmistaa, että toimitamme asiakkaillemme aina nopeimman toimituksen heidän sijainnistaan ​​riippumatta. Olitpa lanseeraamassa uutta tuotetta tai etsimässä tuoretta pakkausta myydyimmälle tuotteelle, nopea toimitus on aina äärimmäisen tärkeä asia. Meillä on lukemattomia asiakkaita eri puolilla Eurooppaa, ja uusi varasto on erinomaisella paikalla, jotta voimme tarjota parempaa palvelua ja nopeamman ratkaisun. 

Ajanmukainen, ympäristöystävällinen varastotila on varustettu kaikella, mitä arvostettu logistiikkatiimimme tarvitsee varmistaakseen prosessien tehokkuuden ja lyhentäen tehokkaasti läpimenoaikaa. 

Mikä on seuraava askel? 

Tiimimme on innokas siirtymään toimituksiin uudesta Euroopan toimipisteestämme mahdollisimman nopeasti. Tämän siirtymäkauden aikana asiakkaat, jotka tekevät tilauksen 18. joulukuuta ja 8. tammikuuta välisenä aikana, voivat viivästyä 1-3 viikkoa. Tästä syystä rohkaisemme kaikkia asiakkaita, jotka tarvitsevat kiireellisiä toimituksia tammikuussa, suorittamaan tilauksensa ennen tätä päivämäärää. 

 

New Dutch warehouse interior

Miten se hyödyttää sinua pitkällä aikavälillä?  

Uusi muutto keskeiseen paikkaan mahdollistaa logistiikkatiimimme nopeamman toimitusajan kaikkialla Euroopassa. Kun tämä muutos on täysin käynnistetty, metalli-, tina- ja stand up pussipakkaustuotteemme saapuvat oviin, toimistoihin ja varastoihin nopeammin kuin koskaan ennen. Tammikuun puolivälistä alkaen uudet toimitusajat ovat: 

 • 1 työpäivä - Luxemburg, Liechtenstein, Alankomaat 
   
 • 2 työpäivää - Itävalta, Belgia, Ranska, Saksa 
   
 • 3 työpäivää – Italia 
   
 • 4 työpäivää - Bosnia, Bulgaria, Kroatia, Tšekki, Viro, Unkari, Latvia, Liettua, Puola, Portugali, Slovakia, Slovenia, Espanja. 
   
 • 5 työpäivää - Tanska, Suomi, Irlanti, Norja, Serbia ja Montenegro, Ruotsi, Sveitsi, Romania 
   
 • 6 työpäivää - Kreikka 

Tinware Directillä haluamme aina mennä eteenpäin ja parantaa palveluitamme aina kun mahdollista. Uuden varastomme ovien avaaminen Hollannissa on seuraava askel tällä matkalla.  

Jos sinulla on lisää kysyttävää tästä jännittävästä kehityksestä tai olet innokas aloittamaan pakkausprojektisi asiantuntijatiimimme kanssa, älä epäröi ottaa yhteyttä jo tänään. 

 


saatat pitää myös Näytä kaikki

Christmas candle packaging on a beach

Unlocking the Magic of Seasonal Packaging in 2024

Start planning your festive packaging choices today.

Business planning

Navigointi tulevaisuuteen: Suunnitelmasi liiketoiminnan menestykseen

Lähdä matkalle löytääksesi tehokkaan liiketoimintasuunnittelun merkityksen ja tekniikat.

Ferrero Roche

Yritykset kaikkialla EU:ssa hyväksyvät kestävän pakkaamisen

Suuret tuotemerkit tutkivat nyt kestäviä pakkauksia. Löydä lisää.