10 syytä valita alumiinipakkaus

Arvioitu lukuaika: 1 min
10 Reasons To Choose Aluminium Packaging - Tinware Direct

Alumiinipurkit, kattilat, astiat, putket ja pullot ovat kaikki saumattomia, joten ne sopivat märkiin tuotteisiin, kuten kynttilävahaan, partabalsameihin, kosteusvoiteisiin, partavaahtoon, saippuaan ja kaikkiin öljy- ja vesipohjaisiin tuotteisiin.

 

Olemme keksineet 10 syytä, miksi alumiini on monien suosittu pakkausvaihtoehto:

 

  1. Alumiinipakkaukset tarjoavat loistavan mahdollisuuden siirtyä pois muovista. Alumiini on sekä 100 % kierrätettävää että uudelleenkäytettävää, ja se on Euroopan kierrätetyin pakkaus*.
  2. Toisin kuin muut pakkaukset, alumiini- ja muut metallituotteet voidaan kierrättää ikuisesti huonontamatta. Itse asiassa on arvioitu, että 80 % kaikista maailmassa valmistetuista metallituotteista on edelleen käytettävissä*.
  3. Alumiini on kevyempi kuin muovi tai lasi. Tämä ei ainoastaan ​​helpota kuljetusta, vaan myös säästää toimituskuluja ja pienentää hiilijalanjälkeäsi.
  4. Alumiinipakkaus antaa sinulle tyhjän kankaan. Etsitpä sitten kokopainatusta, etikettiä tai vain kohokuvioitua logoa kannessa, alumiinipakkauksille on helppo tehdä brändäys, sillä pakkaukselle on räätälöity ainutlaatuinen viimeistely.
  5. Alumiinipurkin kannen vuorauksella on alhainen kosteuden siirtymänopeus ja se suojaa sisällä olevaa tuotetta ilman reaktiivisilta elementeiltä, ​​mikä auttaa vähentämään pilaantumista ja pitämään tuotteesi tuoreena pidempään.
  6. Alumiini on särkymätön.
  7. Se on loistava suojakuori tuotteellesi kovalla ulkopinnalla.
  8. Metallipakkauksissa olevat tuotteet ovat laadukkaampia ja ylellisempiä, mikä tekee niistä houkuttelevampia kuluttajille.
  9. Alumiini on metalli, joka ei ruostu, koska siinä ei ole rautaa, joten se sopii vesipohjaisiin tuotteisiin ja kosmetiikkateollisuuden pakkauksiin.
  10. Se on myös edullinen, varsinkin verrattuna muihin samantyyppisiin pakkausvaihtoehtoihin.

Tinware Direct tarjoaa laajan valikoiman alumiinipakkauksia.


saatat pitää myös Näytä kaikki

Christmas candle packaging on a beach

Unlocking the Magic of Seasonal Packaging in 2024

Start planning your festive packaging choices today.

Business planning

Navigointi tulevaisuuteen: Suunnitelmasi liiketoiminnan menestykseen

Lähdä matkalle löytääksesi tehokkaan liiketoimintasuunnittelun merkityksen ja tekniikat.

Ferrero Roche

Yritykset kaikkialla EU:ssa hyväksyvät kestävän pakkaamisen

Suuret tuotemerkit tutkivat nyt kestäviä pakkauksia. Löydä lisää.