Parhaat elintarvikemerkit lanseeraavat uuden kestävän pakkauksen

Arvioitu lukuaika: 1 min
Pringles crisps

Kestävistä pakkauksista on tullut keskeinen näkökohta yrityksille, kun ne valmistelevat markkinointistrategioita uusille ja vanhoille tuotteille. Sellaisenaan ei pitäisi olla yllätys, että suuret tuotemerkit muuttavat pakkauksiaan ympäristötietoisemmiksi vuonna 2024.

Pringles

Pringles ilmoitti äskettäin tuovansa markkinoille uusia kierrätettäviä putkia tuotteilleen. Tällä hetkellä yksinomaan brittiläisestä Tesco-supermarketista saatavan pakkauksen odotetaan ilmestyvän muihin myymälöihin myöhemmin vuoden aikana. Pakkauksessa on paperipohja, joka korvaa alkuperäisen metallirakenteen. Alkuperäinen pakkaus johti siihen, että tuotemerkki mainittiin yhdeksi huonoimmista elintarvikevalmistajista kierrätettävyyden vuoksi vuonna 2017. Uudet putket vaativat 86 miljoonan punnan investointia uuteen tekniikkaan.

Yhtiö ilmoittaa myyvänsä 48 miljoonaa putkia Tescosta tänä vuonna. Sen lisäksi, että pakkaus on kestävämpi, se pitää sipsit tuoreina ja suojaa niitä rikkoutumasta.

Flora

Flora on toinen elintarviketoimittaja, joka ryhtyy toimiin ollakseen kestävämpi vuonna 2024. Liiketoiminta on lanseerannut kasvipohjaisille tuotteilleen uudenlaisen paperipakkauksen, jonka uskotaan olevan maailman ensimmäinen. Nollamuovisäiliöt ovat öljyn-, vedenpitäviä ja helppoja kierrättää. Floran emoyhtiö Upfield näkee kontit askeleena kohti jopa kahden miljardin muovikontin korvaamista vuoteen 2030 mennessä. Liiketoiminnan mukaan tämä auttaa vähentämään muovijätettä yli 25 000 tonnilla.

Upfieldin tavoitteena on myös, että pakkaukset ovat kotikompostoitavia vuoteen 2025 mennessä. Muutos vaati yrityksen mukaan neljän vuoden kehitystyötä.

Perspektiivimme

Kestävän kehityksen tulisi olla toivelistasi kärjessä, kun valitset tai suunnittelet tuotteidesi pakkausta vuonna 2024.

Tämä on tärkeää, olitpa sitten tutkimassa olemassa olevan tuotteen uudelleensuunnittelua tai valmistautuessasi tuomaan markkinoille aivan uuden tuotteen.

Yrityksillä, jotka haluavat tutkia kestävämpiä pakkausvaihtoehtoja, on useita mahdollisuuksia. Voimapaperin pystypussipakkaus on kompostoitava ja hyödyttää ympäröivää maaperää, kun se hajoaa. Joustopakkaus sopii täydellisesti postilaatikkotoimituksiin, ja sitä voidaan käyttää lukemattomien tuotteiden, kuten jauheiden, makeisten, kekseiden ja jopa vaatteiden pakkaamiseen.


saatat pitää myös Näytä kaikki

Sustainability: protecting the environment

Kestävän pakkauksen valitseminen: avainaskel kohti planeetan pelastamista

Ei ole liioittelua: oikeat pakkauspäätökset voivat vaikuttaa merkittävästi ympäristöömme. Olitpa pienyrityksen omistaja tai osa pk-yritystä, valinnoillasi on merkitystä. Vaikka siirtyminen LED-valo...

Repurposed clip lid packaging

Potentiaalin vapauttaminen: 8 luovaa tapaa käyttää pakkauksiamme uudelleen

Olemme koonneet jännittäviä kierrätysideoita pakkauksillemme, jotka voit jakaa asiakkaidesi kanssa.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Opi 10 temppua houkuttelemaan asiakkaat tuotepakkauksillasi

Opi erottuvien pakkaussuunnitteluvalintojen salaisuudet.