5 pakkausongelmaa, jotka voivat vahingoittaa yrityksesi arvosteluja

Arvioitu lukuaika: 2 min
Biscuit tin on glass table with a white background.

Yli 80 % asiakkaista tarkistaa arvostelut ennen kuin he sitoutuvat ostamaan tuotteen verkosta. Tutkivatpa he Googlea, sosiaalista mediaa tai henkilökohtaisia ​​suosituksia, on tärkeää, että he löytävät positiivisen käsityksen yrityksestäsi. Siksi on tärkeää tutkia joitain asioita, jotka voivat vahingoittaa kuluttajien mielipidettä.

Toimituksen tapaan asiakkailla voi olla suuria ongelmia yrityksesi kanssa, jos valitsemasi pakkaus ei vastaa heidän odotuksiaan. Tässä on muutamia yleisiä epäkohtia, joihin sinun tulee puuttua.

Väärä markkinointi 

Yksi ​​parhaista tavoista saada tuotteesi erottumaan joukosta on räätälöidä pakkaus. Voit tehdä tämän tulosteilla, tarroilla ja monilla muilla suunnitteluominaisuuksilla. Jos kuitenkin päätät tutkia tätä mahdollisuutta, on tärkeää varmistaa, että kuvat tai viestit vastaavat sisällä olevaa tuotetta. Jos esimerkiksi käytät tuotteen kuvaa pakkauksen ulkopuolella, sen on vastattava sisällä olevaa sisältöä.

Vaurioituneet kohteet 

Suuri epäkohta asiakkaille on, että tuotteet toimitetaan vahingoittuneena. Tämä tapahtuu usein, koska käytetty pakkaus ei sovellu tavaroiden säilyttämiseen. Joissakin tapauksissa tämä tarkoittaa, että et ole käyttänyt tarpeeksi materiaalia. Muissa tapauksissa ongelma voi johtua toimitusyrityksestäsi, mutta tämä heijastuu silti brändiisi. Siksi metallipakkaukset, kuten pelti, ovat suosittu valinta. Siinä yhdistyvät teräksen lujuus ja tinan kauneus.

Vaikea avata 

Saatavuus on toinen keskeinen tekijä, jonka tulisi aina olla mielessä, kun valitset tai suunnittelet uuden tuotteen pakkausta. Jos pakkausta on vaikea avata, asiakkaat turhautuvat ja ärsyttävät. Tämä on totta, vaikka myymäsi tuote on aivan upea. On monia tapoja varmistaa, että pakkaus on helppo avata. Jos käytät esimerkiksi seisovia pusseja, varmista, että niissä on repäisyaukko.

Tylsä tai tavallinen

Voit myös huomata, että pakkaus on liian tylsä ​​tai yksinkertainen. Tämä on erityisen tärkeää tuotteille, joissa esteettisyys on osa vetovoimaa. Voit esimerkiksi myydä kynttilöitä. Kynttilöitä ostetaan yleensä lahjaksi juhlakauden aikana. Tässä tapauksessa asiakkaat odottavat usein pakkauksen olevan kaunis. Kynttiläpakkaus on loistava tapa saavuttaa tämä vaikutus ja varmistaa, että tuotteesi luo oikean vaikutelman.

Älä unohda, että suuri osa asiakaskunnastasi jakaa kuvia pakkauksista, joista he pitävät. On siis parasta olla luova ja mielikuvituksellinen suunnitteluvalinnoissasi.

Liian suuri

Asiakkaat välittävät nykyään enemmän ympäristöstä. Erityisesti millenniaalit pitävät planeetan suojelua ensisijaisena tavoitteena. Tämä tarkoittaa, että he eivät halua ostaa tuotteita, jotka tuhlaavat materiaalia tai käyttävät valtavia määriä paperia ja pahvia. Sen sijaan sinun tulee varmistaa, että pakkaus vastaa myymäsi tai toimittamasi tuotteen kokoa.

Kuten näet, pakkausvalinnoillasi voi olla valtava vaikutus asiakkaiden käsityksiin. Tinware Directillä olemme erikoistuneet varastoimaan ja luomaan pakkausta, jota kaikki kuluttajat rakastavat. Ota yhteyttä tiimiimme tänään, niin kerromme, kuinka voimme auttaa sinua saavuttamaan markkinointitavoitteesi.


saatat pitää myös Näytä kaikki

Sustainability: protecting the environment

Kestävän pakkauksen valitseminen: avainaskel kohti planeetan pelastamista

Ei ole liioittelua: oikeat pakkauspäätökset voivat vaikuttaa merkittävästi ympäristöömme. Olitpa pienyrityksen omistaja tai osa pk-yritystä, valinnoillasi on merkitystä. Vaikka siirtyminen LED-valo...

Repurposed clip lid packaging

Potentiaalin vapauttaminen: 8 luovaa tapaa käyttää pakkauksiamme uudelleen

Olemme koonneet jännittäviä kierrätysideoita pakkauksillemme, jotka voit jakaa asiakkaidesi kanssa.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Opi 10 temppua houkuttelemaan asiakkaat tuotepakkauksillasi

Opi erottuvien pakkaussuunnitteluvalintojen salaisuudet.