Campbells murokeksi

Arvioitu lukuaika: 1 min
Cambells Shortbread classic car packaging

Haaste

Campbells on valmistanut murokeksia vuodesta 1830 lähtien ja se on Skotlannin vanhin leipomo. Perintöbrändinä yritys keskittyy luomaan premium murokeksit lahjamarkkinoille ja vie tuotteitaan ympäri maailmaa.

Campbells suunnittelee useiden ainutlaatuisten tuotelinjojen kehittämistä murokeksilleen. Se näkee itse pakkauksen olennaisena osana kuluttajien yleistä vetovoimaa. Tölkkien mallit ovat yksilöllisiä yksittäisille yleisöille, ja Tinware Direct on työskennellyt Campbellsin kanssa kehittääkseen kaikkia sen valikoimaa His & Her Collectionista uutuusbussipurkkiin.

Cambpells classic car shortbread tin.
Campbells 3D embossed tin packaging.

Ratkaisumme

Syvällä 3D-kohokuviointitekniikalla voidaan antaa pakkaukselle liikkeen tuntua. Campbellsin klassisen auton mallistossa käytimme tätä syvää kohokuviointia, jotta jokainen auto näytti ajavan eteenpäin tavataksesi sinut pakkauksesta.

Ylellisen tölkkisarjan klassinen muotoilu, jossa käytetään täyteläisiä värejä ja voimakasta kohokuviointia, tekee tuotteesta tuntuvan, houkuttelee kuluttajia koskettelemaan ja auttaa purkkeja erottumaan myyntipisteen hyllystä.

Campbells-tölkkien ainutlaatuinen muotoilu yhdessä tinan uudelleenkäytettävyyden kanssa kannustaa kuluttajia ostamaan ja keräämään kokonaisia ​​tuotesarjoja.

 Campbells Shortbreadin vastaus:

"Tinware Directin pitkäaikaisena tyytyväisenä asiakkaana voin sanoa, että palvelu on ollut moitteetonta, eikä toimitusten jäänyt väliin useiden vuosien aikana, ja suosittelen niitä varauksetta kaikille, jotka etsivät luotettava ja edullinen tinatoimittaja."

Embossed tin packaging for Campbells Shortbread.

saatat pitää myös Näytä kaikki

Sustainability: protecting the environment

Kestävän pakkauksen valitseminen: avainaskel kohti planeetan pelastamista

Ei ole liioittelua: oikeat pakkauspäätökset voivat vaikuttaa merkittävästi ympäristöömme. Olitpa pienyrityksen omistaja tai osa pk-yritystä, valinnoillasi on merkitystä. Vaikka siirtyminen LED-valo...

Repurposed clip lid packaging

Potentiaalin vapauttaminen: 8 luovaa tapaa käyttää pakkauksiamme uudelleen

Olemme koonneet jännittäviä kierrätysideoita pakkauksillemme, jotka voit jakaa asiakkaidesi kanssa.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Opi 10 temppua houkuttelemaan asiakkaat tuotepakkauksillasi

Opi erottuvien pakkaussuunnitteluvalintojen salaisuudet.