Vinkkejä yrityksesi kestävämpään kehitykseen

Arvioitu lukuaika: 1 min
Tips To Make Your Business More Sustainable - Tinware Direct

Pakkausyhtiönä olemme tietoisia ympäristövaikutuksistamme. Myöhemmin halusimme jakaa kanssasi 10 parasta vinkkiämme, joiden avulla voit tehdä yrityksestäsi kestävämmän.

  1. Tarjoa kannustin joukkoliikenteen käyttöön
  2. Osta ympäristöystävällisiä tuotteita
  3. Vaihda kaikki pakkaukset kierrätettäviin materiaaleihin, kuten pahvi, paperi, paperiteippi ja käytä pakkauksia uudelleen mahdollisuuksien mukaan
  4. Pyydä PC-toimittajaasi ottamaan vanhat takaisin
  5. kannustaa kestäviä työskentelytapoja, kuten kävelyä, pyöräilyä ja/tai julkisen liikenteen käyttöä kokouksiin, työmaakäyntiin ja näyttelyihin osallistumiseen, kotitehtäviin, kokouksiin puhelinneuvottelun tai Skypen kautta.
  6. Kannustaa työntekijöitä sekä minimoimaan paperin ja muiden toimistotarvikkeiden käyttöä, esimerkiksi kaksipuoleisesti kaiken käytetyn paperin ja käyttämään uudelleen tai kierrättämään toimistojätteen, mukaan lukien paperin, tietokonetarvikkeet ja ylimääräiset laitteet.
  7. Vähennä toimistolaitteiden energiankulutusta varmistamalla hyvä siivous.
  8. Varmista, että kaikille uusille työntekijöille annetaan riittävästi koulutusta ympäristöpolitiikastasi ja että se otetaan käyttöön ja että kestävän kehityksen neuvoja jaetaan asiakkaille.
  9. Julkaise usein kestävään kehitykseen liittyviä vinkkejä ja neuvoja verkkosivustollamme ja uutiskirjeessä ja järjestä kampanjoita lisätäksesi tietoisuutta valitun materiaalin uudelleenkäytöstä tai kierrätyksestä
  10. Muovipakkausten käytöstä luopuminen ja tuotteesi pakkaaminen vain kierrätettävään pakkaukseen.

Jos sinulla on kysyttävää, soita meille tai lähetä sähköpostia. Vaihtoehtoisesti voit tehdä tilauksen verkkosivuston kautta.


saatat pitää myös Näytä kaikki

Heart shaped tin packaging

Metallipinnat: EU:n kuluttajien tärkein pakkausvalinta

Katso, miksi metallipakkaukset ovat yhä suositumpia asiakkaidesi keskuudessa.

Sustainability: protecting the environment

Kestävän pakkauksen valitseminen: avainaskel kohti planeetan pelastamista

Ei ole liioittelua: oikeat pakkauspäätökset voivat vaikuttaa merkittävästi ympäristöömme. Olitpa pienyrityksen omistaja tai osa pk-yritystä, valinnoillasi on merkitystä. Vaikka siirtyminen LED-valo...

Repurposed clip lid packaging

Potentiaalin vapauttaminen: 8 luovaa tapaa käyttää pakkauksiamme uudelleen

Olemme koonneet jännittäviä kierrätysideoita pakkauksillemme, jotka voit jakaa asiakkaidesi kanssa.