Uudenvuoden pakkausfaktoja jokainen yrittäjä tarvitsee

Arvioitu lukuaika: 2 min
2024 date displayed on a road

Uusi vuosi tuo uusia haasteita yrityksellesi, mutta se jättää myös tien täynnä mahdollisuuksia.

Mahdollisuudet kasvuun, parannuksiin ja innovaatioihin. Tätä varten sinun on tietysti oltava tietoinen trendeistä, jotka muokkaavat yrityksesi keskeisiä prosesseja. Sukellaan ja tutkitaan faktoja, joiden pitäisi vaikuttaa yrityksesi pakkauspäätöksiin vuonna 2024. 

Asiakkaat rakastavat pakkaamista!

YouTuben vuoden 2023 suosituin pakkauksen purkuvideo keräsi yli 89 miljoonaa katselukertaa. Viimeisen vuosikymmenen aikana videoiden purkaminen on kasvattanut suosiotaan ja niistä on tullut markkinointitapahtuma itselleen. Todellakin, hyvin esitetty pakkausten purkaminen voi johtaa korkeaan sitoutumiseen ja virusmarkkinoinnin menestykseen. Mutta se ei koske vain pakkauksen sisällä olevaa tuotetta. Asiakkaat ovat kiinnostuneita kaikesta materiaalista käytetyn laatikon ainutlaatuisiin ominaisuuksiin.

Asiakastyytyväisyys ei takaa uskollisuutta 

Vakiolaatuisen palvelun tarjoaminen ei todennäköisesti johda taattuihin asiakkaiden uskollisuuteen. Jos haluat ihmisten jatkavan ostamista yrityksestäsi, sinun on annettava heille jotain enemmän. Tästä syystä sinun tulee tutkia innovatiivisia pakkausvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu erottumaan joukosta muilla markkinoilla.

Yritysten pakkausvalinnat ovat todellakin niin tärkeitä, että yhdessä tutkimuksessa 52 % asiakkaista vaihtoi tuotemerkkiä pelkästään siksi, että he rakastivat uutta pakkausvaihtoehtoa.

Markkinointitiimit tekevät ainutlaatuisista pakkauksista ykkösprioriteettinsa

Bespoke cardboard packaging choices

Äskettäisessä markkinointitutkimuksessa asiantuntijat myönsivät yllättäen asettaneensa luovat pakkausvalinnat etusijalle suunniteltaessa markkinointikampanjoitaan tulevalle vuodelle. Kaikki väristä tekstuuriin ja materiaaleihin voi muuttaa sitä, miten asiakkaat näkevät tuotteesi ja päättävät, sitoutuvatko he ostamaan.

Asiakkaat muuttuvat vihreämmiksi – oikeaan hintaan!

Asiakkaat haluavat pienentää hiilijalanjälkeään ja tukevat yrityksiä, joita he pitävät ympäristöystävällisinä. He jatkavat kuitenkin tätä vain, jos vihreät valinnat eivät vaikuta heidän henkilökohtaiseen taloudelliseen tilanteeseensa tai liiketoiminnan kustannuksiin. Kuluttajat ja B2B-yritykset ovat yhä varovaisempia kaikista yrityksistä, jotka aiheuttavat lisäkustannuksia.

Euroopan suosituin ympäristöystävällinen pakkaus on kompostoituva 

Asiakkaat kaikkialla Euroopassa ovat sitoutuneet käyttämään pakkauksia, jotka palaavat takaisin maahan. Oikea kompostoitava pakkaus voi rikastuttaa ympäröivää maaperää, kun se hävitetään, mikä auttaa ympäristöä kukoistamaan. Kyselyt osoittavat myös, että asiakkaat suhtautuvat myönteisemmin itseensä, kun he sitoutuvat ympäristötietoiseen päätöksentekoon.

On kuitenkin tärkeää varmistaa, että vihreiden pakkausten markkinointistrategiasi on selkeä ja johdonmukainen. Asiakkaat ovat usein hämmentyneitä termeistä, kuten biohajoava, kierrätettävä ja kompostoitava.

Kuluttajat ovat valmiita aloittamaan pakkaustesi palauttamisen

Palautettavat pakkaukset ovat yksi yritysten merkittävimmistä trendeistä nykyään. Etenkin kauneusalan yritykset kannustavat jo asiakkaitaan palauttamaan valmiit pakkaukset, jotta säiliöt voidaan hävittää oikein. Siksi saattaa olla syytä vaihtaa alumiinipakkaustuotteisiin tai peltipakkauksiin, joita voidaan käyttää lukemattomia kertoja.

Käytä näitä tietoja, niin voit suunnitella pakkausstrategian, joka vetoaa asiakaskuntaasi ja auttaa brändiäsi menestymään vuonna 2024. 


saatat pitää myös Näytä kaikki

Heart shaped tin packaging

Metallipinnat: EU:n kuluttajien tärkein pakkausvalinta

Katso, miksi metallipakkaukset ovat yhä suositumpia asiakkaidesi keskuudessa.

Sustainability: protecting the environment

Kestävän pakkauksen valitseminen: avainaskel kohti planeetan pelastamista

Ei ole liioittelua: oikeat pakkauspäätökset voivat vaikuttaa merkittävästi ympäristöömme. Olitpa pienyrityksen omistaja tai osa pk-yritystä, valinnoillasi on merkitystä. Vaikka siirtyminen LED-valo...

Repurposed clip lid packaging

Potentiaalin vapauttaminen: 8 luovaa tapaa käyttää pakkauksiamme uudelleen

Olemme koonneet jännittäviä kierrätysideoita pakkauksillemme, jotka voit jakaa asiakkaidesi kanssa.