Onko aika tutkia joustavia pakkauksia?

Arvioitu lukuaika: 2 min
Is It Time To Explore Flexible Packaging?

Yksi ​​tärkeimmistä tavoitteistasi yritystä pyörittäessäsi tulisi olla tehdä palvelustasi mahdollisimman käyttäjäystävällinen. Jos mietit, miten tämä tehdään tuotepakkauksillasi, sinun kannattaa tutustua joustopakkauksiin. Joustava pakkaus sopii mihin tahansa tuotteeseen ja on usein postilaatikkoystävällinen. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että asiakkaalta puuttuu toimitus tai hänen on noudettava tuotteesi ovelta.

Suosittu joustopakkausvaihtoehto on seisovat pussit. Kuten nimestä voi päätellä, nämä pussit ovat vapaasti seisovia, mikä tarjoaa ainutlaatuisen ja tehokkaan markkinointimahdollisuuden. Ne sopivat myös painavien painojen kantamiseen, täysin muokattavissa ja jopa taloudellisia.

Pystyvien pussien alkuperä

Louis Doyen suunnitteli Stand Up Pouches -pussit alun perin vuonna 1962. Doyen halusi keksiä kevyemmän vaihtoehdon lasipurkeille tuotteille, joita oli säilytettävä kuljetuksen aikana. Vaikka nykyaikaiset pystypussit ovat samanlaisia ​​kuin alkuperäinen muotoilu, vuosien aikana on tapahtunut useita merkittäviä muutoksia.

Pystyvien pussien kehitys

Näin stand up -pussit tai doypackit ovat kehittyneet vastaamaan nykyaikaisen kuluttajakunnan tarpeita.

Ympäristöystävällinen

On tärkeämpää kuin koskaan, että tuotteille luodut pakkaukset ovat kestäviä ja helppoja hävittää vahingoittamatta planeettaa. Hyvä uutinen tällä alalla on, että pystypusseja on saatavilla materiaaleista, jotka ovat täysin biohajoavia ja teollisesti kompostoitavia. Tämä tarkoittaa, että ne hajoavat kokonaan ja voivat jopa hyödyttää ympäröivää maaperää.

Taivutettava, mutta ei särkyvä

Mainitsimme, että yksi joustopakkausten tärkeimmistä myyntivalteista on, että se on taivutettava ja sopii mihin tahansa tuotteeseen. Vaikka tämä on totta, on myös syytä huomata, että nämä pussit ovat repeytymättömiä. Ne pitävät tuotteet turvassa kuljetuksen aikana, ja se on toinen syy, miksi ne sopivat erinomaisesti niin laajalle valikoimalle tavaroita.

Uudet ominaisuudet

Näissä pusseissa on vuosien varrella suunniteltu jännittäviä uusia ominaisuuksia. Tämä sisältää kuumasaumattavat sulkimet sekä vetoketjulliset tiivisteet. Vetoketju voidaan valmistaa myös biohajoavasta biomuovista, joten sinun ei tarvitse paniikkia jäävistä palasista. Voit jopa saada taskuja, joissa on samasta materiaalista valmistettuja ikkunoita. Tämä tekee doypackeista erittäin esittelykelpoisia luopumatta niistä viherystävällisistä eduistaan.

Erittäin monipuolinen

Vaikka pussit suunniteltiin alun perin pilaantuville tavaroille, niitä käytetään nykyään monissa tuotteissa ja esineissä. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi vaatteiden pakkaamiseen, puuterien, makeisten ja paljon muuta. Sinun tarvitsee vain löytää täydellinen seisomapussi myymällesi esineelle.

Toivomme, että tämä artikkeli on auttanut sinua oppimaan kaiken, mitä sinun tulee tietää pystypussien pakkaamisesta. Jos tämä on mielestäsi oikea valinta tuotteellesi, meillä on valikoima pusseja, joita voit tutkia.


saatat pitää myös Näytä kaikki

Heart shaped tin packaging

Metallipinnat: EU:n kuluttajien tärkein pakkausvalinta

Katso, miksi metallipakkaukset ovat yhä suositumpia asiakkaidesi keskuudessa.

Sustainability: protecting the environment

Kestävän pakkauksen valitseminen: avainaskel kohti planeetan pelastamista

Ei ole liioittelua: oikeat pakkauspäätökset voivat vaikuttaa merkittävästi ympäristöömme. Olitpa pienyrityksen omistaja tai osa pk-yritystä, valinnoillasi on merkitystä. Vaikka siirtyminen LED-valo...

Repurposed clip lid packaging

Potentiaalin vapauttaminen: 8 luovaa tapaa käyttää pakkauksiamme uudelleen

Olemme koonneet jännittäviä kierrätysideoita pakkauksillemme, jotka voit jakaa asiakkaidesi kanssa.