4 syytä, miksi mustat pakkaukset ovat trendikkäitä

Arvioitu lukuaika: 2 min
4 Reasons Why Black Packaging Is Trending

Jos etsit erilaisia ​​pakkaustyyppejä seuraavaa markkinoille tulevaa tuotetta varten, on tärkeää tutkia monia vaihtoehtoja, mukaan lukien tietyt värit. Musta pakkaus on trendikäs vaihtoehto lukemattomien tuotteiden tuottajille. Tutkitaan miksi näin on ja joitain etuja noir-tyylisestä pakkauksesta.

Muuta mielipidettä 

Tutkimukset osoittavat, että värit vaikuttavat mielipiteisiin ja tunteisiin. Esimerkiksi punainen voi laukaista vihan ja aggression tunteita, kun taas pastellivärejä pidetään rauhoittavampina. Mustan tapauksessa tämä liittyy hienostuneisuuteen, mysteeriin, ylellisyyteen ja ylellisyyteen.

Se voi auttaa luomaan käsityksen, että tuote on kallis tai arvokas. Se voi myös herättää kohdeyleisössä ihmeen tai juonittelun tunteen.

Tee vaikutelma 

Vaikka musta pakkaus on viime aikoina suosittu vaihtoehto, se ei ole vieläkään laajalti omaksunut tietyillä aloilla, mukaan lukien kosmetiikkasektorilla, toimivat yritykset. Tämän alan yritykset valitsevat kirkkaammat pakkaukset heijastaakseen terveyttä ja hyvinvointia. Tästä syystä oikea musta pakkaus voi auttaa mitä tahansa merkkiä erottumaan joukosta ja jättämään jälkensä.

Kerro tarina

Markkinointi on tarinan kertomista, ja voit tehdä tämän käyttämällä mustaa pakkausta. Esimerkiksi musta pullo voi viitata siihen, että kosmeettinen tuote on suunniteltu yökäyttöön.

Luo tyhjä kangas

Yksi ​​mustan pakkauksen viimeinen etu on, että sillä voidaan luoda tyhjä kangas mille tahansa tuotteelle. Tämä tarkoittaa, että voit välttää joitain negatiivisia ideoita tai käsityksiä, joita ihmiset yhdistävät muihin sävyihin. Se on turvallinen, minimaalinen suunnitteluvaihtoehto kaikille myymillesi tuotteille.

Musta pakkausvaihtoehdot 

Black and Silver Aluminium Bottles

Nyt kun ymmärrät mustan pakkauksen tärkeimmät edut, tutkitaanpa joitain käytettävissä olevia vaihtoehtoja. Tämä sisältää:

  • Pahviputket
  • Alumiinipullot
  • Nousevat pussit
  • Yhdistelmäpakkaus
  • Lahjapurkit
  • Kynttiläpurkit 

Kaikki nämä tukkumyyntipakkausvaihtoehdot ovat saatavilla mustilla kuvioilla. Tämän sävyn yhdistäminen tietyntyyppiseen pakkaukseen tarjoaa keskeisiä etuja.

Esimerkiksi mustat pullot korostavat mitä tahansa brändiä ja luovat vesipohjaisille tuotteille ylellisen ilmeen. Tämä sisältää voiteet, kosmeettiset tuotteet ja jopa juomat.

Stand Up Pouches -pussit ovat monipuolinen valinta lukemattomille kuivaruoille, ja musta muotoilu auttaa erottumaan kuvista ja tekstistä. Tämä voi tehdä tuotteistasi katseenvangitsijampia ja kiehtovampia.

Mustat kynttiläpurkit ovat tyylikäs valinta, joka sopii kauniisti moderniin sisustukseen. Ne myös muistuttavat ihmisiä yöstä, mikä on toinen esimerkki siitä, kuinka musta pakkaus voi auttaa sinua pyörittämään tarinaa tuotteidesi kanssa.

Tai entä musta lahjapurkki? Musta yhdistetään usein laajasti mysteeri-ajatukseen. Joten jos valitset tämän vaihtoehdon, voit varmistaa, että ihmiset ovat innokkaita ottamaan selvää, mitä sisällä on piilotettu.

Toivomme, että tämä artikkeli on ollut informatiivinen ja kiinnostava. Mietitkö, voisiko musta pakkaus olla oikea valinta tuotteellesi tai brändillesi? Täällä Tinware Directissä meillä on upea valikoima mustia tukkupakkauksia, joista valita.


saatat pitää myös Näytä kaikki

Ferrero Roche

Corporations Across EU Embrace Sustainable Packaging

Big brands are now exploring sustainable packaging. Discover more.

Heart shaped tin packaging

Metallipinnat: EU:n kuluttajien tärkein pakkausvalinta

Katso, miksi metallipakkaukset ovat yhä suositumpia asiakkaidesi keskuudessa.

Sustainability: protecting the environment

Kestävän pakkauksen valitseminen: avainaskel kohti planeetan pelastamista

Ei ole liioittelua: oikeat pakkauspäätökset voivat vaikuttaa merkittävästi ympäristöömme. Olitpa pienyrityksen omistaja tai osa pk-yritystä, valinnoillasi on merkitystä. Vaikka siirtyminen LED-valo...