Vegan Wax Co.

Arvioitu lukuaika: 1 min
Vegan Wax Co.

Tehtävä

Vegan Wax Co perustettiin alun perin vuonna 2019. Sen jälkeen yritys on kasvanut valtavasti, ja ne valmistavat vegaanista hierontavahaa, joka on valmistettu ilman eläintuotteita. Liiketoiminnan perustaja Susie on pätevä kliininen hieroja ja pyrkii käyttämään kiinteää tuotetta perinteiseen öljyyn verrattuna. Tuotteita myydään verkossa sekä erilaisissa tapahtumissa ympäri maan.

Yritys sai suuren määrän pyyntöjä hierontavahasta, joka ei sisältänyt mehiläisvahaa. Tätä varten heidän oli hankittava oikea pakkausratkaisu.

 

Vegan Wax Co. aluminium packaging once filled.

Vegan Wax Co. tin packaging being filled.

Ratkaisumme

Laajan etsinnän jälkeen Vegan Wax C. päätti käyttää alumiinipurkkejamme uuden tuotteen pakkaamiseen. Yritys valitsi tämän tyyppiset metallipakkaukset, koska se on uudelleenkäytettävä ja jatkuvasti kierrätettävissä. Ne ovat myös erittäin kestäviä postitusta varten eivätkä taipu, kun ne täytetään kuumalla öljyllä. Yritys sai lukuisia kehuja asiakkailta sen jälkeen, kun he alkoivat käyttää tölkkejä.

Vegan Wax Co:n vastaus :

"Tarvitsimme erilaisia ​​kokoja mukaan lukien pienet tölkit, jotka soveltuvat näytteiden lähettämiseen, ja te pystyitte toimittamaan niitä. Yksi Tinware Directin hienoista puolista on loistava asiakaspalvelu, se on todella hienoa ja palvelu on nopeaa ja tehokasta. Suosittelen ehdottomasti Tinware Directiä kaikille purkkeja etsiville."

Vegan Wax Co. packaging at point of sale.

saatat pitää myös Näytä kaikki

Heart shaped tin packaging

Metallipinnat: EU:n kuluttajien tärkein pakkausvalinta

Katso, miksi metallipakkaukset ovat yhä suositumpia asiakkaidesi keskuudessa.

Sustainability: protecting the environment

Kestävän pakkauksen valitseminen: avainaskel kohti planeetan pelastamista

Ei ole liioittelua: oikeat pakkauspäätökset voivat vaikuttaa merkittävästi ympäristöömme. Olitpa pienyrityksen omistaja tai osa pk-yritystä, valinnoillasi on merkitystä. Vaikka siirtyminen LED-valo...

Repurposed clip lid packaging

Potentiaalin vapauttaminen: 8 luovaa tapaa käyttää pakkauksiamme uudelleen

Olemme koonneet jännittäviä kierrätysideoita pakkauksillemme, jotka voit jakaa asiakkaidesi kanssa.