Raparperikynttilän yritys

Arvioitu lukuaika: 1 min
The Rhubarb Candle Company Candle Tin Packaging


Rhubarb Candle Company valmistaa kynttilöitä erilaisilla tuoksuilla käyttämällä tiettyä tinatyyliä. Perheyritys pyrkii aina varmistamaan, että sen tuotteet täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. He käyttävät myös vain puuvillasydämiä ja luonnollista soijavahaa kynttilöidensä luomiseen.

Haaste

Yritys otti meihin yhteyttä koskien räätälöityä palveluamme, koska he olivat kiinnostuneita kannen kaiverruksesta. Lopulta he päättivät ostaa varastopurkkejamme mukauttaakseen ne etiketeillä. Yritys totesi, että räätälöidyt ratkaisumme voisivat olla väylä, jota he olisivat kiinnostuneita tutkimaan tulevaisuudessa kasvaessaan.

Ratkaisu

Toimimme tinapakkauksia The Rhubarb Candle Companylle, koska tämä oli heidän mielestään ihanteellinen ratkaisu heidän tarpeisiinsa. Sen avulla he pystyivät luomaan korkealaatuisia kynttilöitä kustannustehokkaaseen hintaan.

Rhubarb Candle Companyn vastaus:

’’Valitsin Tinwaren, koska sitä meille suositeltiin laadukkaiden tölkkien toimittamiseen eri tyylisinä ja eri kokoisina. Olen ja suosittelisin sinua ihmisille, olen antanut tietosi 3 henkilölle ja mielestäni tuotteesi ovat upeita ja toimitusaika erittäin hyvä.''


saatat pitää myös Näytä kaikki

Heart shaped tin packaging

Metallipinnat: EU:n kuluttajien tärkein pakkausvalinta

Katso, miksi metallipakkaukset ovat yhä suositumpia asiakkaidesi keskuudessa.

Sustainability: protecting the environment

Kestävän pakkauksen valitseminen: avainaskel kohti planeetan pelastamista

Ei ole liioittelua: oikeat pakkauspäätökset voivat vaikuttaa merkittävästi ympäristöömme. Olitpa pienyrityksen omistaja tai osa pk-yritystä, valinnoillasi on merkitystä. Vaikka siirtyminen LED-valo...

Repurposed clip lid packaging

Potentiaalin vapauttaminen: 8 luovaa tapaa käyttää pakkauksiamme uudelleen

Olemme koonneet jännittäviä kierrätysideoita pakkauksillemme, jotka voit jakaa asiakkaidesi kanssa.