Pembrokeshire Beach Food Company

Arvioitu lukuaika: 1 min
The Pembrokeshire Beach Food Company

Pembrokeshire Beach Food Company on erikoistunut toimittamaan asiakkaille innovatiivisia tuotteita, joita ei ole saatavilla missään muualla markkinoilla. Erityisesti he pyrkivät luomaan paikallisia kala- ja äyriäistuotteita, jotka edustavat kauniisti kaikkea, mitä asiakkaat rakastavat ja ymmärtävät merenrannasta.

Tehtävä

Yhtiö halusi hankkia pakkauksia, jotka sopivat heidän Captain Cat's Môr -mausteeseen – tuotteen, jonka Marks & Spencers halusi varastoida.  Pakkauksen piti myös olla kestävää ja eettisesti valmistettua.

Ratkaisumme

Tiesimme, että oli tärkeää kehittää tina, joka vastasi täydellisesti yrityksen ainutlaatuista myyntiehdotusta. Myös omat vastuullisuus- ja eettiset politiikkamme ovat jo sopineet yrityksen vaatimuksiin.

Koska tuotteen piti olla löysällä tölkin sisällä, pakkauksen piti olla ilmatiivis. Valitsimme vivun kannen ja annoimme ohjeita, kun Pembrokeshire loi ensimmäisen metallipakkaustuotteensa. Näyte valmistettiin, jotta yritys voisi löytää oikean värin ja testata tinaa ennen sen tuotantoa.

Pembrokeshire Beach Food Companyn vastaus:

"Tinwarelta saamasi asiakaspalvelu on poikkeuksellista, voit luottaa siihen, että he tekevät parhaansa sinun ja tuotteesi hyväksi ja he kertovat sinulle, mitä tapahtuu joka vaiheessa .”


saatat pitää myös Näytä kaikki

Heart shaped tin packaging

Metallipinnat: EU:n kuluttajien tärkein pakkausvalinta

Katso, miksi metallipakkaukset ovat yhä suositumpia asiakkaidesi keskuudessa.

Sustainability: protecting the environment

Kestävän pakkauksen valitseminen: avainaskel kohti planeetan pelastamista

Ei ole liioittelua: oikeat pakkauspäätökset voivat vaikuttaa merkittävästi ympäristöömme. Olitpa pienyrityksen omistaja tai osa pk-yritystä, valinnoillasi on merkitystä. Vaikka siirtyminen LED-valo...

Repurposed clip lid packaging

Potentiaalin vapauttaminen: 8 luovaa tapaa käyttää pakkauksiamme uudelleen

Olemme koonneet jännittäviä kierrätysideoita pakkauksillemme, jotka voit jakaa asiakkaidesi kanssa.