Huntleyn dekaani

Arvioitu lukuaika: 1 min
Dean's of Huntley

Dean's on ylpeä voidessaan käyttää laadukkaita käsintehtyjä leivonnaisia ​​luodakseen yhden parhaista skotlantilaisista murokeksituotteista, joita voi ostaa tänään. Perheyritys Dean's myy tuotteitaan kansainväliselle yleisölle.

Tehtävä

Luo valikoima, joka on ainutlaatuinen, houkutteleva ja houkutteleva pakkaustyyli heidän All Butter murokeksiinsä. Kohderyhmänä olivat turistitorit ja lahjan ostajat. Sellaisenaan pakkausten piti houkutella mahdollisimman laajaa yleisöä ja erottua samalla joukosta kilpaillulla alalla.

Ratkaisumme

Käytämme tinaa luodaksemme Deanin tuotteelle kauniin pakkaussuunnittelun. Tina on erittäin monipuolinen, mikä tarkoittaa, että siitä voidaan muotoilla lukemattomia eri muotoja säilyttäen samalla rakenteensa ja lujuutensa. Kuluttajat yhdistävät myös tinapakkaukset ylellisyyteen, mikä teki siitä loistavan valinnan Deansille.

Asiantunteva suunnittelutiimimme työskenteli Deanin kanssa tuottaakseen kolme ainutlaatuista tölkkiä, joiden muotoja ovat:

  • Rummu
  • Klassinen valurautaliesi
  • Murokleipäsormi

Innovatiivisten tekniikoiden ja kohokuvioinnin avulla tuotteet voitiin välittömästi yhdistää ja yhdistää murokeksibrändiin.

Dekaanin vastaus:

"Tinware Direct on vakiinnuttanut asemansa ykkönen tinatoimittajamme erinomaisen palvelutason ja kilpailukykyisen hinnoittelunsa ansiosta."


saatat pitää myös Näytä kaikki

Heart shaped tin packaging

Metallipinnat: EU:n kuluttajien tärkein pakkausvalinta

Katso, miksi metallipakkaukset ovat yhä suositumpia asiakkaidesi keskuudessa.

Sustainability: protecting the environment

Kestävän pakkauksen valitseminen: avainaskel kohti planeetan pelastamista

Ei ole liioittelua: oikeat pakkauspäätökset voivat vaikuttaa merkittävästi ympäristöömme. Olitpa pienyrityksen omistaja tai osa pk-yritystä, valinnoillasi on merkitystä. Vaikka siirtyminen LED-valo...

Repurposed clip lid packaging

Potentiaalin vapauttaminen: 8 luovaa tapaa käyttää pakkauksiamme uudelleen

Olemme koonneet jännittäviä kierrätysideoita pakkauksillemme, jotka voit jakaa asiakkaidesi kanssa.